torsdag 10 juli 2008

Tråkigt

Jobbar i natt. Sen blir det dåligt med sömn imorgon. Ska hämta E vid 10.30 på flygplatsen. Sen bär det av till Abborrträsk för SSU Norrbottens sommarläger. Dock är det en del saker som behöver inhandlas innan dess så att vi kan bedriva lite aktivism. L ringde idag, hon var helt förstörd, hade haft en fruktansvärd start på dagen. Vilket jag förstod när hon berättade om allt möjligt som hänt. Men förhoppningsvis blir det bättre nu under helgen. Bara vi får fint väder nu och slipper allt regn. Annars får vi hitta på något annat under dagarna.

Hämtat fler kartonger nu, så nu är lägenheten nästan fylld av kartonger. Men jag tror att jag ska vänta med att hämta fler. Ju fler man har desto sämre packar man. Har man färre så pusslar man nog lite bättre. Och då blir det inte lika många lådor som ska med ner.

Skulle behöva städa bilen också. Gärna innan imorgon. Mest bara dammsuga och plocka ur lite vintersaker typ skridskor och så. Sen är den som klar. För det mesta av annat skräp har jag redan tagit och plockat ihop.

Idag blev det ett väldigt tråkigt inlägg. Förhoppningsvis kommer roligare inlägg under helgen. Håller er uppdaterade om vad som händer på Sommarlägret.

Ha det!

Inga kommentarer: