lördag 2 maj 2009

Sköna Maj!

Då var vi inne i månad 5 av årets 12. Värmen har verkligen kommit och människor njuter verkligen av att få vara ute i solen och värmen. Parkerna blir fulla av människor som solar, grillar, läser en bra bok eller bara fördröjer sin tid. Kroppen fyllas av en sprudlande känsla som liknar pirret man får i magen när man är kär. Jordgubbar börjar sälja och uteserveringarna går plus. Är inte livet helt underbart ibland?

Har firat av 1:a maj med resten av rörelsen. Den dagen fyller kroppen med ungefär samma känsla som den då man är kär. Det bara bubblar och man känner sig taggad till tusen. I år kände jag mig mer taggad än tidigare. Väntar mig ännu starkare känslor nästa år. För det är då det avgörs. Jag kände mig också stolt. Stolt för att vi klarar av att organisera oss. Muf får gärna bjuda på spritfester och värva. För det betyder egentligen ingenting. Det handlar inte om att ha många namn i registret, det handlar om att aktivera. Och aktivera, det är något som vi i rörelsen kan känna oss stolta över. Vi har gräsrötterna som gör ett ovärderligt arbete för deras tro och värdegrund. Utan dem hade vi inte varit något. Precis som naturen behöver bin så behöver vi våra gräsrötter. Det är så vi håller allt i liv.

Nu är det inte länge kvar. Det är ca 1 månad kvar. En månad som kommer innebära en massa jobb för att få människor att vilja gå och rösta. En månad som kommer fyllas med aktiviteter och glada skratt! För valrörelse är bland det bästa som finns.

Nu ger vi gärnet! Kom ihåg att poströstningen startar den 20 maj. Och glöm inte att alla röstsedlar kommer med svepet och all reklam. Så kolla reklamen noga!

Ciao!

Inga kommentarer: