fredag 2 november 2007

Vilken miss Reinfeldt!

Reinfeldt- Kanske var lite tidigt att dömma den socialdemokratiska regeringen och Laila Freivalds för deras agerande och deras sätt att sköta krisberedskapen. Ett teaterbesök med familjen, nykter är väl ingenting om man jämför det med en krognota på över 1000 kr, en full statssekreterare som dessutom kysser en reporter. Tydligen är inte er regering så mycket bättre!

Så några kloka ord till dig Reinfeldt- Ransaka dina egna och döm inte andra så himla lätt.

Sen är det sjukt med alla fallskärmar som ges. Schenström valde själv att avgå, efter att ha ljugit för självaste statsministern och för det svenska folket. En stor vinst för henne när hon nu kan hämta ut 2 miljoner.

Och efter sig lämnar Schenström och den nuvarande svenska regeringen ännu större anledning till det svenska folket att misstro svenska politiker.
Bilden som nu ges runt om i världen av den svenska regeringen och svenska politiker är inte längre posotiv. Vilket är en synd och skam. Det är rent pinsamt.

Vad hände med politiker som Palme, som det talades gott om runt om i världen? Som jobbade för Solidaritet mellan människor och som inte förstörde det svenska ryktet runt om i världen.

Vart är alla politiska förebilder nu för tiden? För just nu i den regering som tyvärr fått förtroendet att styra sverige finns det inte en enda politiker som jag kan se som en förebild.
De anställer svart arbetskraft, betalar inte tv avgifter, super sig fulla och ljuger, sänker bistånden och förstör för hela det svenska folket och för våra medmänniskor runt om i världen.
Och det ska vara människor som vi ska kunna lite på? Vilket skämt!

Snart är vi inne på år 2008. Det innebär bara 2 år kvar innan svenska folket har chansen att ändra på det här. Och jag hoppas att folket tar sig i kragen och inser vad som har hänt. För jag vill inte leva i ett Sverige som styrs av dessa politiker.
Jag vill leva i ett sverige där politikerna jobbar för människornas bästa och inte för sin egna vinnings skull.

Bifall- Ny regering efter valet 2010
Avslag- Reinfeld, Schenström och moderat politik!

Inga kommentarer: