fredag 14 november 2008

Gör det med ett pokerface!

Ärligt talat så blir jag jävligt förbannad! Speciellt när någon gärna pratar om hur viktigt det är att man är ärlig mot varandra och att vi skulle vara så himla noga med att ta upp problem som dyker upp direkt med varandra utan att gå omvägar. När denna sedan gör raka motsatsen och går bakom ryggen på en och säger saker som man aldrig har sagt bara för att rädda sig själv då har det blivit fel på vägen! Det är inte alls lyckat precis! Den människan gräver bara sin egna grav. Problemet är att personen inte fattar det riktigt själv. Man kan inte låta konspirationer och påhittade uppfattningar styra en människa. Man kan inte alltid utgå ifrån att en människa är med för att förstöra, mygla och ja vette fan! Vissa människor är mogna och vuxna nog och har släppt den tanken på sida, konflikt osv. Så snälla släpp den du med! För det är inte långt till bristningsgränsen nu. Jag vet inte hur mycket mer skit jag ska behöva ta bara för att jag är ärlig och vågar kritisera!

Vill vi komma någonvart på vägen och ta oss framåt så måste vi kunna kritisera oss själva också! Vi är fan inte änglar som aldrig gör något fel och dåligt. Det händer ju hela tiden! Synd bara att du verkar vara så dum att du inte fattar det! Ska du ljuga, luras ja spela ett spel så måste du kunna göra dte med ett pokerface också. Och just nu saknar du det! Inte OK!

Men jag vet inte hur man ska göra, en som ställer in sig i ledet hela tiden utifrån vad andra säger och tycker, och en som hela tiden tar allt personligt och själv väljer att skapa konspirationer om hur alla hatar och ogillar denna. Hur ska man klara sig undan dessa? För ärlighet varar ju tydligen inte alls länge!

Inga kommentarer: