lördag 7 juni 2008

Underbar känsla!

Nu var det verkligen många dagar sedan jag uppdaterade min blogg. Det har varit full rulle hela tiden. Har gjort min sista dag på jobbet i Göteborg, hunnit med peppdagar med SSUs alla ombudsmän, träffat kompisar och solat lite mer.

Tänkte skriva lite om peppdagarna som vi hade i Stockholm.
Kom dit på onsdag morgon. Låste in mina as tunga väskor i en box. Det var ett helt projekt att lyckas rymma all min packning i ett fack, men vi lyckades tillslut!
Tog oss sedan till 68:an. Skulle möta upp de andra nya ombudsmännen där. Trevliga återseende och skönt grupp direkt. Gick igenom lite om vad vår roll som ombudsman var och hur vi såg på det. Sen pratade vi lite om allt möjligt. Martin som är fackklubbens ordförande kom och pratade om vårt avtal och vad som står i kollektivavtalet. Väldigt intressant. Sen mötte de ombudsmän som jobbat lite längre upp. Vi kastades ut i en skattjakt/lös uppdragen uppgift. Olika stationer som man skulle hitta till där uppdrag skulle lösas. Orientering och statsvandring i Stockholm där vissa kända byggnader, människor och annat skulle fotograferas. Allt vi gjorde poängsattes så det hela var en stor tävling!

Och gissa vad? Mitt lag vann hela tävlingen! Vi var det enda laget som tog oss till alla stationer och vi hade bilder på det mesta som vi skulle fota. Jag, N, M och E - Vi äger! Sen var det inte lika kul när vi hade irrat omkring i Stockholm och svettats och sen får veta att det vi vann var äran! Just då brann det snabbt inombords, men nu i efterhand var det rätt roligt ändå!
Torsdagen var också mest information. Vi fick lära oss om det nya verktyget som vi ska använda oss av för att hålla bättre koll på distriktets klubbar och kommuner. Verkar var ett grymt bra verktyg! Fick besök av Bosse och Marita. Det var trevliga besök med en del kloka ord. Jytte kom också. Även där fick man med sig en hel del tankar som kan vara användbara.

Kvällen tillbringades i Rålis. För att fira Katina. Mycket trevligt och mycket trevligt sällskap! Kul att träffa folk under andra omständigheter än jobb. Man får ofta en helt annan bild av dem, oftast en mer positiv bild!

Fredag var jag med A ute i Rålis. Låg där som 2 döda sälar. Men skönt var det. Dock är inte Rålis lika fin park som Slottskogen i Göteborg. Men helt klart värd att ligga och njuta av sol och ledighet i. Kvällen blev asiatisk middag, sen en skön lugn hemmakväll hos A och H. Blev så avundsjuk på deras lägenhet. Helt perfekt! Bra planlösning, stor och ljus. En sån skulle man ha!

Sov över där efter att ha missat sista tunnelbanan hem. Och idag har jag och A legat vid en badstrand ute i Hässelby strand. Riktigt fint! Blir nog fler stunder där under veckan. Körde också ut Hugo till Arlanda med hans fina röda cab! Underbar känsla att köra när solen ligger på, det blåser vind genom håret och det är lång och rak motorväg! Lovely!

Sitter nu hemma i Hs lägenhet. Ska bara njuta av att vara själv ikväll! För alla behöver en stund för dem själv.

Inga kommentarer: