måndag 22 oktober 2007

Sanningen om mig?

Hittade en sida på internet där man skulle svara på lite frågor.

Svaret jag fick fram finner ni här nedanför- och det stämmer sjukt bra


Du hör inte till dem som sitter och tänker i fem minuter innan du vågar formulera dina åsikter i ord. Du säger impulsivt vad du tänker och ibland kan du därför såra människor utan att du menar det.
Du blir också så otålig när människor inte kan uttrycka sig tillräckligt snabbt - du faller dem i talet och avbryter dem.
En del säger att du är ohyfsad, särskilt äldre människor.
Men de flesta tycker ändå om dig för ditt glada humör och ditt charmiga uppträdande.
Du älskar att försöka glädja ensamma och sjuka och din medkänsla för dem känner inga gränser. Men fastän du är älskad av de flesta har du också en hel del fiender.
Med ditt impulsiva sätt har du en förmåga att säga människor "sanningar" som sårar och som de minns långt efter det du själv glömt bort vad du sagt dem.

Du styrs mer av dina känslor än av ditt sunda förnuft, du handlar ofta impulsivt, utan att tänka på följderna.

Ditt känsliga temperament kan också reta många. Ena dagen kan du vara strålande glad och lycklig men dagen därpå kan du känna dig så nedstämd och dyster att du knappast orkar prata med någon. Dina vänner tycker att du är svår att förstå sig på.

Många tror att du är kall och omänsklig men det stämmer inte med verkligheten. I själva verket har du ett mycket gott hjärta. Du känner dig ofta ensam, för du har inte så lätt att få goda vänner. Ingen kan ana vad du innerst inne känner bakom din stolta fasad

Du bör noga se upp med hur du behandlar dina medmänniskor, annars kan det bli så att även dina bästa vänner överger dig. Tro inte att alla i din omgivning har samma syn på livet som du själv, kanske orkar de inte alltid anstränga sig till det yttersta bara för att du själv gör det. Du är mycket kritisk, både när det gäller dig själv och andra, och därför har du inte så lätt att få vänner.

De få verkligt goda vänner du har älskar dig. De vet att de alltid kan lita på dig, att du alltid ställer upp för att hälpa dem. Men du har fler ovänner än du har vänner. Med dina krav på omgivningen och dina höga tankar om dig själv har du lätt för att såra andra. Och du glömmer aldrig ett ofördelaktigt ord någon sagt dig.

Människor säger att du är mycket svår att komma underfund med och många av dina bekanta är helt enkelt lite rädda för dina kritiska omdömen och ditt lite burdusa sätt. Men dina få utvalda vänner vet, att mot dem du tycker om är du alltid lojal och kamratlig.

Du tycker om de allra flesta du kommer i kontakt med - bara inte dem som sårar någon du älskar! Då visar du verkligen att också du kan bli rasande.

Du vill inte se några tråkmånsar i din bekantskapskrets, du vill att alla ska vara som du, ha samma aptit på livet som du. Därför är det många som anser att du är självupptagen och bara tänker på dig själv.

Du har en mycket stark vilja, du är bestämd i dina åsikter och oberoende av andra människor
Du är full av idéer och uppslag och påverkas inte så lätt av vad andra tycker och tänker. Du går din väg rakt fram - vilket ibland kan ha sina nackdelar. Du drar dig nämligen inte för att trampa på dina medmänniskor på din väg mot målet. Ingen får hindra dig att genomföra dina planer. Du kan ofta visa dig generös mot andra - det vill säga så länge ingen står i vägen för dig. Men lika ofta kan du uppföra dig själviskt, tanklöst och hänsynslöst.

Du är en sådan typ som alla genast lägger märke till. Ditt glada humör och din friska aptit på livet gör att människor dras till dig. Du älskar att ha fullt upp att göra, du tycker om att resa, att träffa nya människor och skaffa nya intryck. Du har en stor portion humor. Du växlar lätt mellan skratt och gråt. Du har många beundrare, men dina riktigt goda vänner är få. Du är tanklös nog att stöta dig med många av dina medmänniskor. Mitt i ditt glada uppträdande är du ändå ständigt på din vakt. Det är bara tillsammmans med dina verkligt goda vänner som du kan koppla av och visa en varmare och mjukare sida av dig själv. Bakom din glättiga mask är du mycket sårbar.

Du väljer gärna en partner som du kan dominera. Dina känslor är oftast mycket varma och djupa men ändå misslyckas du gång på gång i dina kärleksupplevelser. Du har svårt att underordna dig en annan människa och din vilja att hela tiden vara den starkare förstör mycket för dig.

Ofta känner du dig rastlös, du skyndar fram genom livet och har egentligen inte tid att stanna vid någonting.

Resor tycker du om - och helst reser du till platser som ligger långt ifrån de vanliga turiststråken.





Det var en lite svår text med mycket hopp mellan sakerna.

Men det stämmer tycker jag iaf. Sen vet jag ju inte vad ni som läser min blogg har för uppfattning om mig. Lite får ni gratis genom att läsa det här. Men snälla, låt er inte skrämmas allt för mycket av det!

Inga kommentarer: