måndag 14 april 2008

Ingen ängel trots glorian!

Idag startar Muf sin nya rikstäckande kampanj- Jag älskar Sverige!
Så idag träffade vi på Niklas Wykman Mufs förbundsordförande. Han och ett helt gäng kampanjande muf:are var på Angeredsgymnasiet.
Vi hade blivit kallade dit för en debatt mellan muf och SSU.
Sofi- SSUs ordförande här i Göteborg debatterade mot Niklas och det var med spänning som vi väntade på att det skulle sändas i radion för att höra resultatet.
Niklas- En väldigt trevlig typ. Men jag tror inte att det räcker att vara trevlig, man måste driva en bra och gynnsam politik för att vinna i slutändan. Att komma till Angeredsgymnasiet iklädd folkdräkt, från något län i södra Sverige, och gå runt och fråga eleverna, Vad är svenskt för dig?
Jag vet inte om jag tycker att det var en klockren tanke bakom det. Iofs för oss sossar måste den ha fungerat väldigt bra- Förhoppningsvis röstar de hellre på oss än på dem.
Och att de sen delar ut köttbullar till de som går förbi- Hallå! Om ni inte har förstått det så är nästan hälften, om inte mer av de elever, som går på skolan Muslimer! I de köttbullar som de delade ut är det fläskkött! Det var ju verkligen smart tänkt. Men då fick ni ni väl "rätt folk" till er organisation?. För hos er är väl inte alla välkomna?
Så trots att det på bilden här uppe ser ut som att Niklas har en Gloria- Så är han och Muf inga Änglar direkt!

Inga kommentarer: