onsdag 21 maj 2008

Mycket kvar

Upptäckt att det är rätt otacksamt att vara ute och kampanja så här nära inpå skolavslutningar och sommar lov. Folk hinner inte riktigt stanna upp och ta sig tid. Tack och lov får jag väl säga att det är lätt material som är lätt att använda. För de unga vill i alla fall veta vilka rättigheter de har på sitt sommarjobb och vad de kan kräva av sin arbetsgivare. Så lite budskap hinner man förmedla.

Sen idag när vi besökte Porthälla gymnasiet i Partille så fick vi bra respons. Många kommenterade att det vara bra med lite variation och lite folk som vara röda. Tydligen har det bara varit blått folk där under en tid. Så jag gissar att nästa besök kan ge resultat. Vilket ser väldigt lovande ut!

Delar av eftermiddagen har inneburit planering. Så nu är verkligen allt inför helgens kurs ordnat. Eller, det ska i alla fall vara det. Men som vanligt så är det väl något som strular lite. Annars är det ju inte en riktig SSU kurs.

Har packat hela kvällen. Åker imorgon på en lite tripp. Ska bli så himla skönt. Kära återseenden och en massa trevligheter finns inplanerat.

Är fortfarand inte klar med packningen. Men jag hoppas att jag kan bli det imorgon bitti. Funderar bara på vad som verkligen behövs tas med. Men det blir väl som vanligt. När man väl kommer fram så inser man att man packat med sig helt fel saker.

Har nu betat av två avsnitt av Sex and the City. Längtar verkligen tills filmen kommer. Och det är inte alls länge kvar nu. Det är en film som måste ses på bio! Sen kan man se den igen på film. Men aldrig filmen före. Det här är för stort för det!

Nä, nu tror jag sängen väntar. Så att man kanske kan tänka klart imorgon bitti.

Trevlig natt!

Inga kommentarer: